Χωρίς εσένα

// // 1 comment

Κατερίνα Γκαράνη
Τα μάτια του πλανήτη στραμμένα στην Αμερική. Μεγάλη αγωνία για το αν θα βγει ο Κου Κουξ Κλαν ή ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ -Τζούνιορ. Λες και ο κόσμος δεν γύριζε πριν από αυτούς ή δεν θα γυρίζει μετά από αυτούς. Λες και οι φτωχοί δεν θα παραμείνουν φτωχοί και οι καταδικασμένοι πιο καταδικασμένοι. Όλα τα μάτια στον πλανήτη για να δούμε αν το συνολάκι της Μισέλ (brown sugar) θα είναι Ferre ή Chanel και βέβαια αν η Σίντυ θα παραμείνει Σίντυ ή θα προβιβαστεί σε Μπάρμπι μετά τις εκλογές.
Μόνο ένα ζευγάρι μάτια δεν ήταν στραμμένα προς την Αμερική τρεις ημέρες πριν. Είχε μεγαλύτερο πρόβλημα και σίγουρα δεν ήξερε ούτε την Μισέλ, ούτε την Σίντυ. Τα μάτια της δεκατριάχρονης Σομαλής έκλεισαν βιαίως όπως κλείνουν τα μάτια χιλιάδων παιδιών ενώ ο πλανήτης Αμερική φέρνει τις βόλτες του.
Η δεκατριάχρονη λιθοβολίθηκε μέχρι θανάτου γιατί την βίασαν τρεις άνδρες. Χίλιοι ντόπιοι παρακολουθήσαν το θέαμα ως κάτι το φυσιολογικό. Όπως και εμείς φυσιολογικά ακούμε ότι σε μια κωλόπολη της Σομαλίας σκοτώσαν με πέτρες ένα παιδί. Τόσο φυσιολογικά, που έχουμε στην καθημερινή μας κουβέντα πλέον τον μαύρο Ομπάμα και τον φασίστα Μακ Κέιν. Όλα κλείνουν προς Ομπάμα που θα είναι ο νέος Κένεντυ, το φουστάνι της Μισέλ θα είναι στα χρώματα του σμαραγδιού με τρέσα ασημί, το χτενισμά της θα είναι σινιόν και θα φορέσει τα παλ χρώματα στο μακιγιάζ για να είναι δροσερή. Θα κρατάει από τα χέρια τις δύο κόρες της που ντύνονται μόνο με Cap και Sisley. Ο Μπάρακ θα προτιμήσει για άλλη μια φορά Marc Jacobs κουστούμι και φυσικά αθλητικό παπούτσι ενώ θα κλείσει και τις φυλακές του Γκουαντανάμο.
Είδες μικρή μου από το Κισμάγιο, ο πλανήτης γυρνά και χωρίς εσένα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό,τέλεια αφισέτα.