Ο Μαύρος Αδάμ και η Ξανθιά Εύα

// // 2 comments
Κατερίνα Γκαράνη
Διανύουμε την περίοδο των νέων προσώπων στην διεθνή σκηνή. Εκτός από τον Μπάρακ που θα ξεκινήσει τις hip hop αλλαγές στον παγκόσμιο χάρτη, στα μέσα Φεβρουαρίου στη σκηνή, κατά πάσα πιθανότητα, θα ανέβει και το αστέρι του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι που θα μας χορέψει εβραικό συρτό.
Ξανθιά, γαλανομάτα και πολλά υποσχόμενη,κατά τους ειδικούς διπλωμάτης, ειδικά για το κλίμα της Μέσης Ανατολής. Υπουργός εξωτερικών αυτή την στιγμή αλλά σε λίγους μήνες Πρωθυπουργός του Ισραήλ (έχουμε έναν μαύρο, ας έχουμε και μια γυναίκα) έχει ένα πολύ ωραίο βιογραφικό και ειδικά στο σημείο που αναφέρει ότι για δύο χρόνια υπηρέτησε στην Μοσάντ κυνηγώντας τρομοκράτες.
Η Λίβνι έκανε την πρώτη επιθεσούλα σήμερα στον Ομπάμα λέγοντας, ότι ο πρόεδρος της Αμερικής δεν μπορεί να ανοίξει διάλογο για την πυρηνική ενέργεια με το Ιράν ενώ ο πρώην πρόεδρος σταμάτησε τον διάλογο και ήταν κάθετα αντίθετος με την πυρηνική ενέργεια στην μουσουλμανική χώρα.
Τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια κρύβουν από πίσω ένα μικρό αρπακτικό που δεν θα αφήσει γη και ύδωρ ούτε στους Παλαιστίνιους, αλλά ούτε και σε όποιον κουνιέται κοντά στο Ισραήλ.
Η σεζόν της αλλαγής ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου.
Ιράν και Παλαιστίνη τρέμετε γιατί έρχεται η Λίβνι.
Το Ιράκ μπορεί να κοιμάται ήσυχο γιατί το έργο του Ομπάμα τώρα είναι το Αφγανιστάν και ο Καύκασος.
Ειδικά μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Τσέρτοφ, ότι η Αμερική κινδυνεύει τώρα στην μεταβατική περίοδο Μπους-Ομπάμα από τρομοκρατικές επιθέσεις περισσότερο από ποτέ, είναι σίγουρο ότι ο Αδάμ και η Εύα της διεθνούς πολιτικής σκηνής, θα κόψουν από ρίζα την μηλιά για να παρατείνουν την διαμονή τους στον Πλανήτη Παράδεισο.

2 σχόλια:

stavrosn είπε...

Καλησπέρα simple man, σε ανακάλυψα από τον φίλο Ιπτάμενο Ολλανδό και μου άρεσαν πολύ τα κειμενά σου.
Επίσης πέρασα τη χτεσινή νύχτα με τις φανταστικές επιλογές τραγουδιών σου, έχουμε παρόμοια μουσικά γούστα.
Τέλος με ενέπνευσε το κείμενό σου και έγραψα , κάτι παρεμφερές!
Να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σταύρο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τρέχω στη σελίδα σου για να διαβάσω.