Σύνθια...Λούθερ Κινγκ

// // 3 comments

Κατερίνα Γκαράνη
Είναι γυναίκα, μαύρη και έχει πολύ μεγάλο στόμα. Όσο και να την ψάξετε δεν θα την βρείτε εύκολα ούτε σε έντυπα μέσα, ούτε σε ηλεκτρονικά. Δεν την παίζουν γιατί και η ίδια δεν τους παίζει και το έχει αποδείξει εμπράκτως. Είναι η τρίτη υποψήφια των Αμερικανικών εκλογών του 2008 με το κόμμα των Πράσινων. Είναι η κυρία Σύνθια Μακ Κίνευ.Έχει τόσο μεγάλο στόμα που όταν ο Μπους βγήκε ξώφαλτσα πρόεδρος με εκείνο το 48% έναντι του αντιπάλου του με το 47%, δεν περίμενε τον αρχηγό των Δημοκρατικών να μιλήσει (γιατί δεν θα μιλούσε ούτως ή άλλως) αλλά η ίδια μίλησε για νοθεία στην πολιτεία της Φλόριντα στην οποία οι ψήφοι των Ισπανόφωνων δεν είχαν καταμετρηθεί με το έτσι θέλω.
Διετέλεσε μέλος του Κογκρέσου με τους Δημοκρατικούς, αλλά πήρε πόδι όταν υποστήριξε στους λόγους της τους Παλαιστινίους ενώ ήταν η μόνη στο Ναό της Αμερικανικής Δημοκρατίας, που δεν υπέγραψε το ψήφισμα υπέρ του Ισραήλ.
Η Σύνθια δεν είναι ήσυχο παιδί και αυτό φάνηκε από την 12η Σεπτεμβρίου 2001. Όταν χτυπήθηκε το Μανχάταν, η Σύνθια άρχισε να διαβάζει όχι αμερικανικά αλλά διεθνή έντυπα γιατί κάτι δεν της πήγαινε καλά με τις επίσημες δηλώσεις του Μπους. Πριν ακόμη γίνει το τρίτο μέρος του Zeitgeist (δείτε εδω), η Σύνθια άρχισε να κάνει δηλώσεις με στοιχεία για τις «δουλειές» που έκανε η οικογένεια Μπους με τους «τρομοκράτες» Λάντεν. Έψαξε και βρήκε ότι λίγες ημέρες πριν το χτύπημα περίεργες κινήσεις μετοχών γινόταν στην Γουόλ Στριτ. Και εκεί βρήκε ότι το μεγαλύτερο πακέτο μετοχών της οικογένειας Μπους και άλλων σκοτεινών τύπων είχαν ως αντικείμενο οπλοβιομηχανίες, οι οποίες μετοχές την επόμενη της 11ης Σεπτεμβρίου εκτοξευθήκαν στα ύψη.
Η Σύνθια Μακ Κίνευ είναι η τρίτη υποψήφια των Ηνωμένων Πολιτειών και συμφωνεί απόλυτα με τις δηλώσεις καταπέλτη του καθηγητή Νόαμ Τσόμσκι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τελευταίος θα της δώσει τη μία, αλλά ουσιαστικότατη ψήφο του.

3 σχόλια:

Iptamenos Ollandos είπε...

Και αν δεν έχω γυρίσει blog. Κανένας δεν έχει την είδηση που εσύ έχεις! Ψάξτην για δημοσιογράφος ;-)
Τουλάχιστον ο αμερικάνος πολίτης έχει και μία σωστή επιλογή. Αλλά ποιός θα την προτιμήσει; Δυστυχώς όπου πάει ο όχλος είναι και ένδειξη λανθασμένης επιλογής...

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορει αλλα οχι τοσο εκτενως
Πολυ καλη προσπαθεια

Ανώνυμος είπε...

Μούγκα μες στην στρούγκα είναι όλοι οιεγχώριοι μεγαλοδημοσιογράφοι.Και μου λένε μετά ότι δεν είναι όλες οι ειδήσεις κατευθυνόμενες!