Η Δημοκτατορία

// // 7 comments
Κατερίνα Γκαράνη
Ανοίξτε όποια ιντερνετική σελίδα θέλετε, διαβάστε ή ακούστε δηλώσεις λιγδογραβατοφορεμένων «αιρετών», όλες ξεκινούν με την πρωτότυπη, πρωτοποριακή, επαναστατική σκέψη : « η σφαίρα του αστυνομικού χτύπησε στην καρδιά την δημοκρατία». Δεν χρειάζεται να κάνετε αναλύσεις λοιπόν για την κατάντια μας διότι αυτή η πρόταση δείχνει όλους εμάς που οδηγήσαμε την κοινωνία στην παρακμή.
Για να βρει στόχο η σφαίρα, πρέπει να υπάρχει στόχος και στην προκειμένη περίπτωση, αν στόχος ήταν η δημοκρατία, τότε ανύπαρκτο στόχο δεν τον πετυχαίνεις. Πυροβολείς «στο γάμο του καραγκιόζη» κι όποιον πάρει ο χάρος. Εδώ ο χάρος πήρε έναν έφηβο που δεν τον πυροβόλησε ο αστυνομικός αλλά όλο αυτό το σκεπτικό των «δημοκτατόρων» που γενικώς πυροβολούν για τη βόλεψή τους.
Η αγανάκτηση από όπου κι αν προέρχεται είναι δίκαια, απλά κάποιοι «δημοκτάτορες» τρίβουν τα χέρια τους με τους αγανακτισμένους. Γενικώς η «πυροβολημένη δημοκτατορία» τρίβει τα χέρια της. Θα το διαπιστώσετε στις «σφυγμομετρήσεις», στον εσωτερικό πόλεμο των πάσης φύσεως «συντρόφων», ακόμη και στο «εθνικό» πένθος που θα κάνει η Ελλάδα (οι ίδιοι το σκέφτηκαν) για το τραγικό γεγονός. Ο αστυνομικός που πυροβόλησε είναι τόσο ένοχος, όσο και αυτός που δεν προφύλαξε την ελευθερία της δημοκρατίας. Είναι τόσο ένοχος όσο και αυτός που στη θέση των δημοκρατικών ελευθεριών, έβαλε την ελευθεριότητα στη Δημοκρατία. Είναι τόσο ένοχος όσο και οι διαφορετικές πορείες «αριστερών» στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Είναι τέλος, τόσο ένοχος όσο και πρωθυπουργοί, υπουργοί, αντιπολιτεύσεις και γενικώς «οραματιστές» που του έταξαν ένα δημόσιο βόλεμα. Απλά είχε την ατυχία να τον βολέψουν στην αστυνομία και όχι σε κάποια ειρηνική υπηρεσία, όπου οι καθημερινές δολοφονίες δεν βγαίνουν στον «αέρα».
Γι αυτό έλεος γλυκαναλατούληδες μας τα ζαλίσατε. Μάθετε και κάτι, έτσι για να περνάει η ώρα ή για να το χρησιμοποιήσετε στο επόμενο δακρύβρεκτο γραπτό σας:
Την πραγματική Δημοκρατία δεν την πετυχαίνει καμία σφαίρα, γιατί είναι Άτρωτη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΧΥΣΗ, η ΤΑΡΑΧΗ, η ΑΝΑΡΧΙΑ, ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ο ΣΚΟΤΙΣΜΟΣ του ΝΟΥ, η ΣΥΓΧΥΣΗ των ΙΔΕΩΝ, η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ της ΗΘΙΚΗΣ, είναι το τεχνητό περιβάλλον στο οποίο ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ και ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ οι διεθνείς επικίνδυνοι τρομοκράτες.
Ένα παρόμοιο αφύσικο περιβάλλον, είναι το κατάλληλο φυτώριο για τους επίδοξους "σωτήρες" ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Δικτατορία της Δημοκρατίας. Πολύ σωστό και πολύ επίκαιρο. Γιατί δεν μου "καθόταν" καθόλου καλά θύμα της δημοκρατίας.Θύματα της Δημοκρατορίας όμως του ταιριάζει απόλυτα.

Iptamenos Ollandos είπε...

Έτσι λειτουργεί το σύστημα, "απλέ" φίλε.
Με την πλύση εγκεφάλου. Σου πιπιλάνε το μυαλό με την λέξη δημοκρατία, παρέα με δακρύβρεχτες ιστορίες (για να αγκιστρώσουν την προσοχή σου στο συναίσθημα) ή με ωραίες εικόνες (για να πάει η προσοχή στην εικόνα και στα ωραία λόγια) και έτσι η δημοκρατία αποτυπώνεται στο μυαλό χωρίς να την σκεφτείς. Και λέγε, λέγε το έχεις για δεδομένο πλεόν.
Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω το γεγονός ότι ενώ μιλάω καμμιά φορά με πολύ μορφωμένα άτομα όταν κάνω νύξη του γεγονότος ότι δεν έχουμε δημοκρατία με κοιτάνε σαν εξωγήινο...

Simple Man είπε...

Ανώνυμον 5:41
Ετσι ακριβως φίλε, και κάτι ακόμη οι δημοκτάτορες στην Ελλάδα είναι εκλεκτοι του Λαού.
Ανώνυμον 6:οο

Αγαπητέ φίλε,προσωπικά θα ΄προτιμούσα να είμαι θύμα φασιστοϊδων, παρά δημοκρατών ειδικά σοσιαλ(η)στών.

Αγαπημένε φίλε Ιπτάμενε,πως διάολο το καταλαβαίνει ένας απλός αυτό που λές και όχι κάποιοι άλλοι ακόμη και διανοούμενοι(;). Μάλλον οι εξωγήινοι είμαστε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4bM_l443VV4&feature=related
και για να μη ξεχνιόμαστε
http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1wf

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνική δημοκρατία δεν εχει καρδιά.
Εχει ενα σοσιαλιστικό περιτυλιγμα με κορδελλα νεοφιλελευθερισμού και παρα πολλα μπιχλιμπίδια αριστερης διακοσμησης.
Η καλά οργανωμενη πληροφορηση, κανει θαυματα αυτές τις μέρες.
Η εξέλιξη του παρακρατους σε κράτος , κάτω απο την σοσιαλιστικοαριστερη μάσκα ειναι πραγματικότητα απο τα μέσα του 80 στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

SIMPLE MAN,επανερχομαι απο το σχολιο σε προηγουμενη αναρτηση να πω οτι σημερα, ολο και περισσοτερο ακουμε την αποψη οτι ηταν στημενο. Μη παρεξηγηθω, δεν μιλαω για την κυβερνητικη αποψη. Μιλαω για το τι γινεται με ολα τα bloggs και τους ανθρωπους που λενε μαλλον αληθεια.
Τα ΜΜΕ ισως περιμενουν εντολες για να ανοιξουν η να κλεισουν το θεμα.
Αρα εδω οχι μαλλον, αλλα σιγουρα μιλαμε για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενος αθωου παιδιου που οι Αλαβανοι αυτης της κοινωνιας θελουν να ξεζουμισουν