Φοβάμαι

// // 5 comments
Κατερίνα Γκαράνη
Φοβάμαι να σε αποκαλέσω μαλάκα (με την ελληνική σημασία του όρου) γιατί έχεις θεσπίσει νόμο για περιύβριση θεσμών και άλλων. Φοβάμαι να σε αποκαλέσω ηλίθιο γιατί θα εγείρω ερωτήματα κοινωνικά, όπως το «ποιος είσαι εσύ ο έξυπνος». Φοβάμαι να σε αποκαλέσω ζώο γιατί βρίζω τα ζώα. Φοβάμαι την καθημερινότητα που μου δημιούργησες, γιατί γι αυτή την γενοκτονία δεν θα δικαστείς ποτέ. Φοβάμαι την πληρωμένη καμπύλη των σφυγμομετρήσεων γιατί μοιάζει με τροχισμένη «κάμα» δίκοπου στιλέτου. Φοβάμαι τα όργανα της δημοσιουπαλληλίας που ξαμολάς καθημερινά να με τρομοκρατούν. Τέλος φοβάμαι και μένα περισσότερο από σένα, γιατί μια και μοναδική φορά έσυρα το φοβισμένο κουφάρι μου να διαμαρτυρηθώ για ένα άδικο θάνατο και βρήκες πάλι το κόλπο να με χώσεις πιο βαθιά στη σκλαβιά μου. Όμως επειδή η βλακεία σου δεν στο επιτρέπει να "πάρεις στροφές", για μια φορά σκέψου αν μπορείς και δώσε λίγη σημασία στο φοβισμένο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται άλλο ρε αδελφέ simple man, δεν αντέχουμε άλλο. Δεν πάει άλλο! Φοβάμαι να πετάξω την μολότωφ στο κεφάλι του κάθε καταπιεστή μου γιατί και τα χρόνια μου δε το επιτρέπουν και οι υποχρεώσεις μου με έχουν από το λαιμό.

bilsot είπε...

" Φοβάμαι γι αυτά,
που θα γίνουν
ΓΙΑ ΜΕΝΑ,
ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..."

Simple Man είπε...

Ανώνυμον 3:47
Στιγμές απελπισίας είναι φίλε, θα τα αντέξουμε όλα και θα τα παλέψουμε.

bilsot
Αγαπητέ Βασίλη δεν θα γίνει τίποτε χωρίς την αντίστασή μας. Το cafe art πρέπει να το ανοίξεις πάλι μόνο και μόνο για να αντισταθούμε στη λαίλαπα των βλακών.

Iptamenos Ollandos είπε...

Φίλε simpleman, οι πεινασμένοι άνθρωποι (για φαί και ελευθερία) δεν μένουν για πολύ καιρό πεινασμένοι, όσο φοβισμένοι κιαν είναι, ότι "νόμους" κιαν θεσπίσουν. Πάντως μην περιμένεις να μας δώσουν ποτέ σημασία, γιαυτούς είμαστε ο εχθρός και θα μας πολεμήσουν με νύχια και με δόντια. Οι "βολεμένοι" πότε θα ξυπνήσουν ήθελα να ξέρω...

Simple Man είπε...

Οι βολεμένοι και να ξυπνήσουν για νέο βόλεμα θα ψάξουν φίλε ιπτάμενε.