Κύριε Πρωθυπουργέ,

// // 4 comments
Κατερίνα Γκαράνη
Από την ώρα που μπήκατε στον παιχνίδι της πρωθυπουργίας το έχετε πάρει χαμπάρι ότι έχουν περάσει κάμποσα χρόνια; Μήπως έχετε καταλάβει ότι πέρα από τον προσωπικό σας Εγώ και το Εσείς των κολλητών σας, ζουν και κάποιοι άλλοι; Τί ήταν πάλι αυτό που ξεστομίσατε;: «Δεν σκέφτομαι τις εκλογές». Καταρχάς από πότε ξεκινήσατε να σκέφτεστε και έπειτα γιατί μας απειλείτε;
Θεωρείτε ότι ο λαός είναι κάτι σαν τον Γ. Παπανδρέου, Α. Παπαρήγα, Α. Τσίπρα-Αλαβάνο και Γ. Καρατζαφέρη; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ρίχνετε το επίπεδο του λαού τόσο χαμηλά; Επειδή έχετε να κάνετε με παιδάκια στο κοινοβούλιο, νομίζετε ότι τα ίδια παιδάκια είναι και εκτός κοινοβουλίου; Δεν παίζει ο λαός κύριε Πρωθυπουργέ. Δεν έχει ούτε όρεξη αλλά ούτε και χρόνο. Η όρεξη του κόπηκε από την στιγμή που αντιλήφθηκε ότι είναι μεζές των πολιτευτών σας και ο χρόνος του κόπηκε από την στιγμή που τα κάνατε μπάχαλο (όπως και όλοι οι προηγούμενοι) και πρέπει να πληρώνουν για οκτώ γενεές τα σπασμένα.
Δεν έχετε να κάνετε με ξύλινες γλώσσες και με τσιτάτα που παραπέμπουν σε τουλάχιστον ηλίθια μυαλά. Ο λαός εδώ και χρόνια μιλάει άλλη γλώσσα και εσείς δεν κάνατε τουλάχιστον την προσπάθεια (όπως και οι προηγούμενοι) να την μάθετε, ανάμεσα από τα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και κοινοβουλευτικά που μιλάτε. Δεν θεωρώ ότι πλέον σκέφτεστε. Ένας άνθρωπος που σκέφτεται δεν έχει χρόνο να λέει αρλούμπες.
Με συγχωρείτε για την γλώσσα μου, κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά βλέπετε είμαι κι εγώ λαός και επειδή έχω κουραστεί να μαθαίνω την γλώσσα που εσείς ξεστομίζετε, κάντε μία προσπάθεια να μάθετε την δικιά μου. Όταν ετοιμάζετε αυτές τις κατωτέρου επιπέδου λεκτικές και γραμμένες αντιπαραθέσεις ειδικά με τον Γ. Παπανδρέου εναλλάξ στο βήμα της Βουλής, κάντε τουλάχιστον πρόβα να τις λέτε παπαγαλία. Είναι τραγικό να σας βλέπει ο ελληνικός λαός να διαβάζετε από μέσα την υπεράσπισής σας όπως κάνει και ο «αντίπαλός» σας. Κουβαδάκι πράσινο αυτός, κουβαδάκι μπλε εσείς. Μόνο που τελειώνει η άμμος, κύριε Πρωθυπουργέ. Ξέρετε ποια είναι η άμμος; Η υπομονή μας που εδώ και χρόνια την κάνετε καστράκια και νερολακούβες. Όχι δεν θα πάτε σε εκλογές, κύριε Πρωθυπουργέ, γιατί και τα άλλα παιδάκια που παίζετε στον Παιδότοπο της Βουλής, δεν έχουν όρεξη να πάνε σε εκλογές. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει να πάνε σε εκλογές. Γιατί θα την φάνε τη μούντζα από τα κακά παιδάκια που είναι εκτός Παιδότοπου. Άλλωστε η κρίση που περιμένετε και δημιουργήσατε ακόμα δεν έχει φθάσει στο σημείο που εσείς θέλετε. Δεν έχει φθάσει μέχρι το κόκαλο για όλους τους Έλληνες. Θα το φθάσετε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Έτσι σας έμαθαν οι πολιτικοί πατεράδες σας, τα ίδια διδάσκετε κι εσείς τους πολιτικούς μαθητές σας. Επειδή όμως μας έχετε φθάσει σε σημείο υστερίας και επειδή έχουμε ανάγκη ξέρετε, να φτιάξουμε κι εμείς τα δικά μας κάστρα, κάντε μου την χάρη να πάρετε όλοι τα κουβαδάκια σας και να πάτε σε άλλη παραλία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους "τα'συρες". Αμάν πια.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν μόνο μάλωμα αλλά και μία τιμωρία στην γωνία και με το ένα πόδι ψηλά. Μήπως και καταλάβουν τί ζούμε κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, ρε φίλε, πολύ καλά τα εγραψες! Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με κουφούς και τυφλούς. Δεν ακούν και δε βλέπουν τίποτε, ακόμα κι αν γίνεται της ... Πόπης στην Ελλαδίτσα μας. Μας έχουν μαντρώσει και μας φυλάνε σαν τα πρόβατα. Δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολο να ξυπνήσουν και να επαναστατήσουν οι πολιτικοποιημένοικάτοικοι αυτής της χώρας, που την έχουν κάνει Μπανανία.
Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, είναι πλέον αργά στην Μπανανία για επαναστάσεις.Οι πολιτικοποιημένοι έχουν μπει στο κόλπο. Οι υπόλοιποι είμαστε τόσο κουρασμένοι και απελπισμένοι που ντύνονται οι ημέρες μας μόνο με Ηπειρώτικο Μοιρολόι.
Να τα λέμε συχνά.